Krajovka na Zetoru 15.8.2010

10.09.2010 19:01

Ten víkend mě to vážně nestačilo pátek sobota na cvičáku, pátek večer v kině, v sobotu večer jsme jela na pouť už bez psa toho jsem uložila do postele :D No a ta neděla se měla nést v duchu výstavním :D Jak pro mě a Nese tak i pro Elí a Gase. No po ospalé cestě vlakem, kde jsme vážně všichni spali protože už toho bylo za celý víkend až tak :D No Brno rychlo to to a už se sedí v šalině následně rychlé hledání busu a před námi už jen pěší cetsa na cvičák. Při prezenci mě vřele oznámili, že ná téhle výstavě se nedá na JH dohlísit na místě a já měla smůlu se svým pokusem dostat bezpapíráka do kruhu :D Během dne co jsme s pořádné zimi zmokli a udělo se tak nádherné počasí, že jsme mohli vytáhnou i své šaty z batohů :D A mě Elis udělila jednu maličkost jít do JH s Gasem, že jí to bude stačit normálně v kruhu a v závěrěčkách.

Nes si tuhle výstavu užil ve znamení spánku coý mě moc nepotěšil ale když neměl nic jiného na starosti :D

No já v JH Gas šel nádherně udělal mi radost a paničce snad taky. Byli jsme tam čtyři děvčice. Ukázali jsme písmeno T a podlo rozhodnutí. 3.místo Toller takže my. Nadšená jsme byla ohromně ikdyž tam byla velká pravděpodobnost, že se umístíme :D

No když už jsme byli v Brně tak se to šlo i oslavit. Usadili jsme se na obviklém místě u dveří a s výhledem ven. Spíša na velké psí hovno a na lidi jak beznadějně do něj šlapou a ani si toho nevšimnou nebo naopak všimnou. Mrtvé smíchy jsme byli dost. V ten moment jsme vyčerpali poslední zbytky energie co vnás za ten víkend zbyla a my ve vlaku lehli a spali a spali. měli jsme psy na volno kdyby chtěli tak nám kdekoliv vysednou :D No co už.

Jedno ponaučení za ten den: ZETOR NIKDY VÍCE. Jedině na plnění zkoušk agility A2 :D

Já, Gas a malý pohár

Já Elí Gas